Wanneer:
3 november 2016 @ 09:30 – 4 november 2016 @ 17:00
2016-11-03T09:30:00+01:00
2016-11-04T17:00:00+01:00
Kosten:
€695 >22 sep € 495
Contact:
Annechien Broekmeijer

2-daagse training Essentieel Ondernemen
“Maak werk van je eigen ambitie”

Het doel van de training is om jou de kracht en focus in handen te geven om op eigen benen succesvol en passievol te ondernemen. Jij herkent jouw kernkwaliteiten en kunt met een heldere persoonlijke missie een essentiële verandering verwezenlijken. Dan heb je succes!

In deze training besteden we aandacht aan waarin je jezelf tegenhoudt en zeker ook wat jij wilt als ondernemer. We wisselen oefeningen en theorie met elkaar af, je kennis wordt verdiept en je ervaring vergroot, gericht op jouw werk en leven. Door alle kanten te belichten, gaan we op ontdekking naar wat jou bezig houdt en tegenhoudt, om vervolgens oplossingsgericht te werken met jouw passie en kwaliteiten, zodat jij succesvol kunt ondernemen in elk aspect van je werk en leven.

“De training Essentieel ondernemen is een verrassende combinatie tussen de groei van je ondernemerschap en bewustzijnsontwikkeling”

Ik begeleid je naar jouw eigen manier van ondernemen, die er werkelijk toe doet en succesvol is. Na deze training werk je moeiteloos en met plezier en trek je mensen en situaties aan, die bij jou passen. Jij weet wat jou en je bedrijf onderscheidt van anderen. Dit is de basis van essentieel ondernemen.

In de training maak ik gebruik van onder andere ondernemersvaardigheden, intuïtieve marketing, ademoefeningen, bewustwordingsoefeningen, personal branding en systemisch werk. Manieren die je ondersteunen om je ondernemerschap werkelijk aan te gaan!

Je doet dat wat nodig is om succesvol te zijn dat haal je allemaal uit jezelf!

LEES MEER OVER DEZE 2-DAAGSE TRAINING

Meld je aan:

inschrijfformulier training Essentieel Ondernemen nov 2016