Wanneer:
16 april 2020 @ 13:30 – 14:30
2020-04-16T13:30:00+02:00
2020-04-16T14:30:00+02:00
Waar:
Zoom-meeting
Kosten:
Gratis
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

Online brainstorm en verbinden – en nu?

We gaan het anders doen.

Ik zie nu tijdens de ‘intelligente lockdown’ heel veel ondernemers ineens live gaan en anderen vertellen wat ze nu moeten doen… ik verwacht dat het advies is: ga online… 😉

Maar is dit iets wat bij jou past? En als je het doet, doe het dan niet zoals al die anderen doen, want dat roept vooral irritatie op.

Laten we met zijn allen kijken wat we werkelijk nodig hebben. Vaak is dat niet het kopiëren van anderen. Wat hebben jouw klanten nu werkelijk nodig? Wat heb jij nu werkelijk nodig?

Met een aantal mensen (max 6) in een groepje met elkaar online brainstormen over ideeën om nu te doen en om in contact te zijn:
– Bestaande business op een online manier uitvoeren (maar dan eigen)
– Acquisitie online
– Hoe omgaan met hoeveelheid vrije tijd (alternatieven)
– Intervisie-achtig
– Mogelijkheden tot samenwerking
– Overleven
– Werknemers in stress
– Lastige periode, soms minder steun van partner… dan zijn wij er ook voor je

Vind het leuk om online te netwerken en nieuwe ideeën te vormen? Laat het mij weten (dm, app, mail) dan mail ik jou de link

Quote van een deelnemer: “Wat was het een super fijne inspirerende ochtend. Even brainstormen over hoe nu verder. Echt een aanrader voor alle ondernemers op dit moment. Ik heb weer hele bruikbare tips gekregen en kan ermee aan de slag. Annechien Broekmeijer is een fijne en ervaren sparringspartner. Bedankt weer voor je wijze woorden. Binnenkort vindt er weer een brainstorm sessie plaats. Ik zal zeggen schrijf je in en leer en ervaar.”

Teamcoaching Annechien Broekmeijer

“Erg leuk en inspirerend om met andere ondernemers uit hele andere beroepsgroepen eens onbevooroordeeld te brainstormen. De inbreng en suggesties hebben echt leuke ideeën bij me op laten borrelen én inspiratie gegeven voor toekomstige activiteiten. Top dus zo’n online brainstorm onder begeleiding van Annechien.”

“Wat heerlijk om je verhaal te kunnen doen in een klein groepje en advies te krijgen wat precies past bij je behoefte! Dank je wel Annechien!

“Het was een nieuwe en interessante ervaring, deze online sessie. Bijzonder hoor, om mensen die je nog nooit hebt ontmoet ineens groot op je scherm te hebben. Eigenlijk dichterbij dan bij een fysieke kennismaking het geval zou zijn geweest. Wat ik wel lastig vond was dat je in een erg korte tijd moest reageren op mensen die je nog niet eerder had ontmoet en die in een branche werken die voor mij onbekend is. Het gemeenschappelijke aspect van de deelnemers was het feit dat de periode waarin we ons bevinden lastig is (buiten corona om). Een transitie fase haast. 

Luisteren naar ervaringen en adviezen van anderen die in hele andere branches werkzaam zijn en delen van je eigen ervaringen blijkt verrassend goed mogelijk, dat was voor mij een eyeopener in deze sessie.”