Wanneer:
12 december 2015 @ 13:00 – 17:30
2015-12-12T13:00:00+01:00
2015-12-12T17:30:00+01:00
Waar:
Samaya
Hollendewagenweg
Werkhoven
Nederland
Kosten:
€57

Inspiratiedag ‘beleef je uniciteit’

Tijdens deze inspiratiedag, georganiseerd door Zinzet, geef ik de workshop “De kracht van ondernemen en de vertaling naar je eigen marketing”
Lees hier het interview van organisator Tanja Keijer met mij.

Volg het pad naar je passie en daar waar je struikelt vind je misschien wel je grootste schat.
De schat die je meeneemt naar jouw unieke succes, door het krachtig inzetten van jouw mogelijkheden.

Er wordt veel gesproken over passie. Je passie vinden, je passie leven, aan iedereen je passie kenbaar maken, koste wat kost. Bijna op een manier alsof dat een must is, een vooraf uitgestippeld pad. Ik ben een groot voorstander van het leven van je passie, maar de passie vinden is niet een doel op zich. Het is een basis om met veel plezier succes te realiseren in je werk, in het ondernemerschap.

Niet alleen het woord passie verdient nuancering, maar ook hoe je hier komt en hoe je er vervolgens mee aan de slag gaat. Dit pad geeft ook obstakels, die ons tegen kunnen houden en waar we enorm veel van kunnen leren. Passie ontdekken we pas wanneer we in verbinding komen en zijn met onze essentie, de kern van wie we zijn.

De belangrijke volgende stap is hoe je jouw verhaal vervolgens vertaalt naar je ondernemerschap. Een vertaling die laat zien wie je bent in jouw uniciteit en je de handvatten geeft dit toe te passen in je onderneming. Er komt een ambitie vrij. Dit kun je vertalen in hoe jij je uit en hoe je je bedrijf in de markt zet. Je uniciteit in je marketing brengen.

Een andere stap is het onderzoek dat je kunt doen naar hoe je jouw cliënten begeleidt om hun uniciteit te ontdekken en in hun leven en werk in te passen.

Deze workshop is erop gericht dat jij jouw ontdekkingen doet binnen dit thema van uniciteit en hoe je dit kunt integreren in jouw ondernemerschap.

Ervaringen van anderen:

“Annechien is in staat een luisteraar mee te nemen in haar verhaal door het heel persoonlijk te maken. Je wordt nieuwsgierig naar de stappen die ze heeft gemaakt. Ze inspireert door haar kwetsbare kant te laten zien. En de kracht die juist daardoor naar boven komt, maakt dat je zelf ook weer met jezelf aan de slag wilt.”

“Een inspirerende sparringsessie + gedreven coach = de juiste richting om creatief te denken.”

“De strategiesessie was verhelderend en enthousiasmerend. Mooie inzichten opgedaan over de kern van mijn bedrijf, en verrassend inspirerende ontmoetingen met andere ondernemers. Ook concrete ideeën en plannen waar ik beslist mee aan de slag kan.”
“Deze training voelt als thuiskomen. De leerprocessen gaan op hart- en gevoelsniveau in plaats van de normale cognitieve trainingen, hierdoor werden ze me helemaal eigen. Mijn hoofd en hart kwamen weer samen, met mijn hart is het ondernemen destijds begonnen!”
“Je kwetsbaar opstellen wordt vaak gezien als een teken van zwakte. Ik vond het een sterk begin van Annechien door dat juist wel te doen in haar presentatie. Ze was open, eerlijk en integer tegelijk, zonder dat het klef werd. Hierdoor wist je: hier staat iemand en ze heeft wat te vertellen.”