Wanneer:
12 juli 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-07-12T09:30:00+02:00
2016-07-12T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
De Poort
Kruisakkers 2, 4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl Staffelkorting
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28 77 24 31

Zet het positief in in leven en werk

Hooggevoeligheid is steeds meer in de aandacht. Er verschijnen veel boeken, artikelen over en velen geven cursussen en trainingen. Het begint allemaal bij bewustwording van het feit dat je hooggevoelig bent, dan komt de stap van het realiseren dat het geen aandoening is, maar een eigenschap om tenslotte het plezier te gaan ervaren, plezier dat groter is dan de last. Het is ook geen modeverschijnsel, hoewel dat oordeel vaak geuit wordt. Dat maakt het lastiger om deze eigenschap (waar je niets aan kunt doen ;-)) te accepteren en bovendien in te zetten als kwaliteit.

De vervolgstap is het proactief inzetten van die gevoeligheid.
Het is een heel positieve eigenschap wanneer je het goed weet in te zetten.

Die inzet bedoel ik niet alleen in je persoonlijke leven, maar zeker ook zakelijk. Hooggevoeligheid brengt namelijk niet alleen met zich mee dat je meer ziet, voelt, hoort of ruikt… het geeft je ook een serie extra mogelijkheden in je werk.

Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag. We zetten stappen naar de toepassing in je werk. Zet het om in je kracht als ondernemer of manager. Het is onderdeel van je professionaliteit.

Doel
Het onderzoeken van de betekenis van je hooggevoeligheid, deze ten volle te accepteren en te ervaren. Je zet stappen hoe je hooggevoeligheid als kracht inzet in jouw bedrijf of in je werk.

Voor wie
Iedereen, ondernemer of niet, die merkt dat hij/zij meer voelt, ziet, hoort, ruikt…en dit als kracht in zowel persoonlijke als zakelijke leven in wil zetten.

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!