Wanneer:
22 juni 2016 @ 14:00 – 16:30
2016-06-22T14:00:00+02:00
2016-06-22T16:30:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

Kennismaking: Maak werk van je eigen ambitie

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie. Vanuit een gevoel van eigenheid. Het is geen maniertje of kunstje. Het is een manier van zijn, waarbij je je vanuit je essentie ontwikkelt en werkt en de beweging van het leven soepel gaat volgen. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Vind onder mijn begeleiding de ideale combinatie van jouw passie en talenten. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Gelukkig werken.

Deze workshop is een introductie in de training Essentieel Ondernemen. Je maakt kennis met mij, met mijn visie en hoe ik deze inzet om jou te begeleiden naar jouw missie, jouw essentie. Tegelijk ga je aan de slag met de betekenis van essentieel ondernemen of essentieel werken voor jou.

Wat is jouw antwoord?

Onderneem jij volledig vanuit jouw passie?
Is intuïtie jouw basis in je werk of je onderneming?
Benut jij al je talenten?
Vertel jij het verhaal dat werkelijk bij jou past?

Essentieel ondernemen draagt vele aspecten in zich. Jouw ondernemen is van essentieel belang voor de maatschappij. Door op deze manier te ondernemen, trek je aan wat jij nodig hebt en biedt je aan wat jouw klanten nodig hebben. Het gaat om ondernemen vanuit je passie, je essentie. Je intuïtie leidt je altijd naar je missie. Het is daarom belangrijk intuïtieve signalen op te pakken en er iets mee te doen.

Aan het einde van deze workshop heb de eerste stap gezet naar ondernemen vanuit je essentie. Je hebt meer in beeld waar jouw ontwikkelingsstappen liggen en hoe je die kunt gaan zetten.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die een (zelf)onderzoek wil doen naar de betekenis van werk en leven en naar hoe je dit kunt invullen passend bij wie jij werkelijk bent. Ondernemers, managers, medewerkers, onderzoekers.

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!