Wanneer:
24 juni 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-06-24T09:30:00+02:00
2016-06-24T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

De kunst van de verrassing

In ons werk en bij het ondernemen hebben we steeds te maken met kaders. Kaders die we aangeleerd hebben gekregen in ons leven van geboorte tot nu toe, of die we zelf gecreëerd hebben door positieve en negatieve ervaringen die we hebben opgedaan. Dit kan zowel in ons privéleven als tijdens het werk. Deze kaders kunnen ons helpen om goed te functioneren, maar ze kunnen ons ook enorm beperken of zorgen dat we als het ware allergisch reageren op anderen. Dit laatste staat succes en plezier in de weg, terwijl dat nu net is wat we nastreven.

Naast het onderzoeken en doorbreken van die kaders besteden we ook aandacht aan de missie van je onderneming en je persoonlijke missie.

Iwaz fotoOm je te begeleiden je kaders te onderzoeken en doorbreken of overwinnen, geef ik deze workshop samen met kunstenaar Iwaz. Vanuit ieders kennis, achtergrond en creativiteit begeleiden we je!

 

Je gaat in korte tijd aan het werk met een kunstwerk. Tijdens dit proces komen je doelstellingen op diverse manieren aan bod.

 

Voor wie

Voor ondernemers, managers die durven hun kader te onderzoeken en op te zoeken, en de grens willen raken, die aangeraakt worden in werk en leven. Voor ieder die het lef heeft te onderzoeken waardoor hij beperkt wordt.

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!