Wanneer:
11 juli 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-07-11T09:30:00+02:00
2016-07-11T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28 77 24 31

Samenwerken is heel versterkend en inspirerend, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend.

Regelmatig werken mensen samen in een onderneming, partners, vrienden of vanuit professie collega’s. Het idee is samen te groeien, elkaar te stimuleren en zo het succes te behalen. Helaas werkt het niet altijd zo, om verschillende redenen. Wanneer je hier op tijd bewust van bent kun je samen onderzoeken en het beste pad te vinden.

Doel
Het doel van deze workshop is bewuster je ondernemerschap aan te gaan. Individueel en samen.
We onderzoeken wat ieders rol en betekenis binnen de onderneming is. Hoe verhouden jullie je tot elkaar? Op welke vlakken vullen jullie elkaar aan en waar gaan jullie tegen elkaar in.

Heb je de workshop Samen ondernemen gedaan, dan heb je helder wat het ondernemen voor jou en je partner betekent toevoegt, begrijp je elkaar beter en welke positie je ten opzichte van elkaar inneemt, weet je welke betekenis jij geeft aan de ondernemer in jou en heb je een stevige basis om jouw bedrijf neer te zetten, te ontwikkelen en te laten groeien!

Wil je je bedrijf laten bijdragen aan jouw succes?
Wil je het ondernemerschap werkelijk aangaan?
Wil je op die manier samen ontwikkelen en een bloeiend bedrijf vormen?

Voor wie
Deze workshop is geschikt voor iedereen die als ondernemer of ‘zzp-er’ samenwerkt met zijn of haar privepartner, een zakelijk partner of vriend(in). Voor de mensen die willen onderzoeken hoe ieder succesvol en gelukkig kan werken en ondernemen, met voldoende vrijheid en verbondenheid.

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!