Wanneer:
4 juli 2016 @ 14:00 – 16:30
2016-07-04T14:00:00+02:00
2016-07-04T16:30:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

De verrijking en mogelijkheden van senioriteit.

In de maatschappij waarin we leven wordt de senior vaak verbeeld als iemand die zich niet meer ontwikkelt of wil ontwikkelen, alleen maar bezig is met stoppen met werken en iemand die waarschijnlijk iets mankeert.

Heel vaak klopt dit niet, soms klopt het wel, of deels. Echter voor senioren kunnen wel andere thema’s spelen dan jongere mensen. Of dit nu met inhoud of invulling van werk te maken heeft of met zorg, ziekte of mantelzorg. Vitaliteit, zowel fysiek als mentaal, is een succesfactor om leiderschap, geluk en voldoening te voelen. Daarnaast kunnen de ondernemende senioren aanlopen tegen de vraag hoe ze hun bedrijf kunnen en willen overdragen.

Tijdens deze workshop kijken we naar mogelijkheden als ondernemer of werknemer, passend bij de ambitie en de leeftijd van jou als senior.

Veel aspecten die hierin een rol hebben brengen we samen. Zo kun je jouw ambitie verhelderen, zodat je het werk creëert dat past bij jou als mens in jouw levensfase.

Doel
Het doel van deze workshop is om met jou als senior een nieuwe visie te ontwikkelen en te begeleiden in hoe je deze neer kunt zetten met alles wat je wilt en kunt.

Ontdek de voordelen van werken voor de 55+er, voor mens, bedrijf en maatschappij

Voor wie
Mensen die 55+ zijn en gewoon lekker willen werken

Voor ieder die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van senior en werk

Benieuwd of kritisch zijn naar mijn onderzoek en visie op werken van senioren

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!