Wanneer:
21 juni 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-06-21T09:30:00+02:00
2016-06-21T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28 77 24 31

Word je bewust van het succes van de ondernemer

Je maakt in deze workshop kennis met hoe je je eigen ondernemerschap kunt ontdekken en wat dit voor jou betekent. Welke aspecten horen hierbij en wat betekenen deze voor jou? Hoe breng je je passie in je praktijk? Je leert werkelijk te gaan staan voor je eigen bedrijf, als ondernemer èn als professional.

Het doel

Het doel van deze workshop is bewuster je ondernemerschap aan te gaan. Vaak wordt het hebben van een bedrijf of het ondernemerschap als een noodzakelijk kwaad gezien, als een last. Maar ondernemerschap is heel persoonlijk en wanneer je het op die manier kunt ervaren, wordt het de basis en grote toegevoegde waarde voor je coachpraktijk. Het is mijn ervaring met mensen die ik begeleid dat de ondernemer vaak een verrassende rol heeft, die veel meer betekent dan je vaak denkt.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die als ondernemer of ‘zzp-er’ werkt en zich niet alleen noodgedwongen wil inschrijven bij de Kamer van Koophandel, maar het ook krachtig wilt inzetten voor het succes van je bedrijf. Wil je je bedrijf laten bijdragen aan jouw succes? Wil je het ondernemerschap werkelijk aangaan? Wil je op die manier jezelf ontwikkelen en een bloeiend bedrijf vormen? Wil jij hiermee een grote bijdrage geven aan de ontwikkeling van de wereld?

Heb je de workshop Stap in je ondernemerschap gedaan, dan heb je helder wat het ondernemen voor jou toevoegt, weet je welke betekenis jij geeft aan de ondernemer in jou en heb je een stevige basis om jouw praktijk neer te zetten, te ontwikkelen en te laten groeien!

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!