Wanneer:
5 juli 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-07-05T09:30:00+02:00
2016-07-05T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
De Poort
Kruisakkers 2, 4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

Een inspirerende kijk op een paar simpele stenen

Ken je het lied De Steen van Bram Vermeulen? ‘Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde.’ In basis vertelt dit lied dat we allemaal iets betekenen en toevoegen aan de wereld, we kunnen een verandering teweeg brengen in de wereld en dit geeft ons betekenis.

Stenen hebben een grote symboliek in zich. Hiermee bedoel ik dat het niet alleen een hard materiaal is, maar de vorm, kleur, en de kracht en kwetsbaarheid kunnen een betekenis voor ons hebben. Dat gebruik ik in mijn coachpraktijk en bij trainingen. Soms is het eenvoudigweg hoe een steen eruit ziet, andere keren hoe iemand een aantal stenen ten opzichte van elkaar zet.

Stenen zijn er in alle soorten en maten. Veel mensen denken direct aan edelstenen, met de meest mooie kleuren en vormen, ieder met een eigen betekenis. Maar een ‘ander soort’ stenen zijn kiezels. Vaak gezien als ordinaire stenen, maar deze hebben vaak al een hele reis afgelegd. Stenen kunnen helpen om los te komen van gedachten en woorden en op een andere manier je verhaal vertellen. Soms kunnen ze je als ondernemer helpen antwoorden te krijgen of beslissingen te nemen. Heel simpel eigenlijk.

Doel
Wil jij meer leren over hoe je hiermee kunt werken, om jouw verhaal te ontdekken of vertellen? Wil je ervaren hoe stenen in te zetten zijn om helder te krijgen hoe mensen of situaties ten opzichte van elkaar staan, en op elkaar reageren? Op een speelse manier met stenen omgaan, dat is waar het om gaat.

Na deze verrassende workshop kun je de stenen gebruiken in je werk of je persoonlijk leven.
Helpen de stenen jou verder te komen, jouw bijdrage te leveren.

Voor wie
Ondernemers die nieuwsgierig zijn naar een verrassende manier van inzicht of antwoorden vinden, coaches die een nieuwe manier willen toevoegen aan hun werkmethodes en iedereen die bereid is buiten vaste kaders te gaan en gewoon een verrassend leuke workshop willen ervaren.

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!