mei
9
do
Opstellingenochtend/-middag – Workshop Systeemopstellingen @ Gankelhoeve
mei 9 @ 09:00 – 12:00

Wil je ervaren hoe een (familie)opstelling werkt?

Loop je met een zakelijke of persoonlijke vraag (of een combinatie daarvan)?

Tijdens deze ochtend of middag kan elke deelnemer een vraag inbrengen en met elkaar stellen we deze op. Jouw antwoord ligt in dat veld.

Thema

Ieder thema, elke vraag, elk probleem of verlangen kan opgesteld worden, vooral wanneer die zich blijft tonen aan je.
Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. De representanten in de opstelling krijgen toegang tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht. De energie van dat moment bepaalt wat ‘zich laat zien’, en zo wordt voor jou duidelijk wat het voor je betekent.

Voorbeelden van thema’s voor een opstelling zijn:
– algemeen gevoel van onbehagen zonder aanwijsbare oorzaak
– moeite met beslissingen nemen
– regelmatig terugkerende angst, boosheid, verdriet
– relatieproblemen
– moeilijke beslissingen in het leven
– verstoorde familierelaties
– burn-out, stress of overspannen zijn
– je bedrijf wil niet lopen
– problematiek op de werkvloer
– je hebt moeite balans te vinden tussen werk en privé
– of wanneer je gewoon interesse hebt in een opstelling

De workshop is voor iedereen geschikt, je hoeft geen ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen werken door in het systeem van jouzelf en in je (familie)systeem maar ook op de representanten en eventueel andere aanwezigen. Als representant leer je ook nog eens ongelofelijk veel en kun je inzicht krijgen in eigen thema’s!

Voor meer informatie of om je aan te melden bel of mail me.

Niet alleen als opsteller, maar ook als representant zal je inzichten opdoen ten aanzien van je eigen proces.Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema’s waar je zelf nog niet tot een oplossing hebt kunnen komen? Schrijf je dan snel in voor deze workshop en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Investering: €50,- exclusief 21% BTW

Voor meer informatie, neem contact met mij op via info@essentieelondernemen.nl of 06-28 77 24 31

“Ik heb de ochtend zeer positief ervaren. Wel heel dubbel. Opgekropte emoties die zagen wat er werkelijk gebeurd was en waarom. Door de opstelling te maken kan ik de emoties van het voorval verwerken en loslaten. Dit heeft er voor gezorgd dat ik de toekomst positief tegemoet zie. En ook dat het tijd is om in vertrouwen verder te gaan.”

“Ik vond het een hele fijne ochtend, fijn hoe inzichten kwamen en dat er merkbaar dingen draaien én veranderen in de dagelijkse gang. Vol verbazing zie ik me nu ineens dingen doen, die vooraf aan de opstelling voor me uit bleef schuiven 😊.  Jouw begeleiding is spot on, je stuurt waar nodig en laat gebeuren wat nodig is. Vanuit een fijngevoeligheid en durf, want het vergt moed om lastige momenten zichzelf te laten ontwikkelen! Het voelt alsof er een ballast van me is afgevallen en ik weer met enthousiasme door kan. Dankjewel!”

Workshop Raison d’être @ Gankelhoeve
mei 9 @ 10:00 – 16:00

Vanuit de essentie naar het succes: Ontdek eindelijk wat jou ècht drijft (in je werk)!

Veel mensen werken vanuit patronen of denken voor een belangrijk deel aan hard werken om geld te verdienen. Hoe zou het zijn als je een andere drijfveer ontdekt, een die nooit uitgeput raakt en je juist grote energie geeft? Hoe zou het zijn als je erachter komt dat je met je werk nog veel meer kunt bereiken voor jezelf en de wereld om je heen?

Leiderschap en succes zijn het beste te bouwen op de reden waarom jij doet wat je doet, of wilt doen. De raison d’être is deze basis. Ontdek wat jouw ‘reden van bestaan’ is en ervaar dat wanneer je van daaruit werkt er veel duidelijk wordt, verandert en veel dingen moeitelozer gaan.

Raison d’être

In deze workshop ga je ontdekken wat jouw raison d’être is, hoe ziet het eruit en hoe zouden anderen daar tegenaan kijken.

Op verschillende manier gaan we dit ontdekken, waaronder met organisatieopstellingen. En niet alleen dat, je gaat ook ervaren hoe anderen ernaar kijken. Hoe zien jouw (potentiële) klanten jou en je raison d’être? Heel waardevolle informatie voor het bereiken van jouw succes.

Herken je het volgende?

* Je niet (meer) weet waarom je doet wat je doet
* Je voelt dat er een bepaalde basis mist om vol zelfvertrouwen te werken
* Je heel hard aan het werken bent, maar het voor je gevoel te weinig oplevert?
* Je weet niet wat je nog moet doen om succes te behalen

Jij wilt graag:
* Wil jij elke dag met veel zin de dag in stappen?
* Wil jij nu eindelijk de weg vinden waar je blij van wordt èn succesvol mee bent?
* Wil je ontdekken welke stap in je carrière je werkelijk brengt waar je wil zijn?

Ik kan jou helpen
Wil jij niet langer geleefd worden en vanaf nu echt vanuit jouw kern werken?

Meld je dan nu aan voor deze diep-geïnspireerde workshop!