Voor Coachlink Magazine themanummer Ondernemerschap heb ik een artikel geschreven, met mijn visie op ondernemen. Hieronder kun je het lezen.

Voor ondernemerscoach Annechien Broekmeijer is ondernemen een manier van leven. Voor de een is het hebben van een eigen onderneming een noodzakelijk kwaad, voor de ander is het een mooie reden om niet meer voor een baas te hoeven werken. Wat de reden ook is, groot denken helpt!

‘Ondernemen is een levenswijze.’ Dit is een uitspraak die ik veel doe en die voor mij volledig van toepassing is. Ik ervaar een groot verschil tussen het hebben van een bedrijf en ondernemen. In dit artikel wil ik je uitnodigen en uitdagen om dit verschil te herkennen en jouw ondernemerschap te ontdekken en strategisch te ontwikkelen. Betekent dit dat het morgen allemaal anders is? Nee, waarschijnlijk niet (hoewel dat natuurlijk mooi zou zijn …), maar je zult wel een vonk voelen. Die vonk zal je inspireren om het ondernemen als coach in een ander licht te gaan zien, te veranderen en meer strategisch en vanuit de essentie te benaderen. Daarmee kun je je succes vergroten.

Klik op onderstaande link voor het hele artikel.

Coachlink artikel Annechien Broekmeijer

Wat haal jij uit dit artikel?