Coachmogelijkheden

Mogelijkheden

Hieronder zie je de coachmogelijkheden die ik aanbied. Heb je hierover een vraag of zou je op een andere manier met me aan de slag willen gaan? Neem contact met me op!

Teamcoaching

Een team professionals functioneert naar de kwaliteit van de interactie tussen de mensen, de verbale maar ook de onderliggende interactie. Ik begeleid teams als geheel, de processen binnen een groep, de rollen en het team als systeem. Om het team en de individuele mensen binnen het team optimaal te laten functioneren èn om ieder persoonlijk te ondersteunen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en gevoel van geluk en welbevinden, begeleid ik teams als groep en indien nodig ieder individueel.

Businesscoaching

Businesscoaching betekent dat ik je vooral begeleidt naar succesvolle business. Dit kan voor profit en non-profit organisaties. Naast de belangrijke betekenis van mensen in de organisatie kijken we ook naar management, leiderschap en marketing. Het mede door mij ontwikkelde model Marketinggericht Ondernemen is hier een zeer waardevol instrument bij.

“De reden dat ik op zoek ging naar een coach was eigenlijk helemaal niet omdat het niet goed met me ging. Ik was jaren eerder gaan ondernemen (en de zaken liepen goed), woonde al jaren gelukkig samen met mijn grote liefde en had fijne vrienden in mijn leven. Toch begon er steeds vaker iets te knagen en maakte ik uiteindelijk een afspraak met Annechien. Zonder een echt duidelijke coachvraag vanuit mijn kant zijn we aan de slag gegaan. Voor mij was het traject echt een uitdaging; als iemand die graag altijd de controle over zaken houdt was het soms ontzettend ingewikkeld om nieuwe perspectieven voor mezelf te ontdekken. Annechien heeft mij hierin ontzettend goed begeleid. Ze was rustig, meedenkend en meelevend, maar kon je ook een (kritische) spiegel voorhouden als dat nodig was. Het allerbelangrijkste was dat ik me altijd veilig heb gevoeld in het traject; ik heb altijd de ruimte gevoeld om mijn diepste overpeinzingen met haar te kunnen delen en daaruit kwamen uiteindelijk mooie dingen voort. Sinds de afsluiting van het traject voel ik me gelukkiger dan ooit; oud zeer is opgeruimd en ik voel me echt in balans. Ik ben Annechien heel dankbaar voor haar coaching aan mij.”

Serie coachsessies

Individueel, persoonlijk en intensief. Als bedrijfskundig levenscoach bekijken we alle aspecten die in je leven en werk spelen. Hiermee creëer je ruimte om vol te leven en vanuit jouw potentieel te werken. Heel gebruikelijk is om coachsessies van een uur te plannen. Afhankelijk van de vraag, de situatie en de agenda’s kan dit wekelijks of tweewekelijks gepland worden. Het aantal sessies hangt sterk af van de vraag en de behoefte van de cliënt. Dit geeft gelegenheid om dat waarover we gesproken, of waarmee we gewerkt hebben, te laten doorwerken en te integreren.

Coaching intensive

Een andere mogelijkheid is dat we een coaching intensive afspreken. In een dagdeel of een dag gaan we uitgebreid aan het werk en ‘de diepte in’ om jouw antwoorden op je vraag te krijgen. Deze manier is erg intensief en effectief. We bepalen gezamenlijk of dit een weg voor je is na een intakegesprek. Lees hier meer

Jongerencoaching

Steeds vaker komen ook jongeren in mijn praktijk. Jongeren zijn vaak op zoek naar helderheid in situaties. Dit kan te maken hebben met een balans binnen het (samengestelde) gezin waarin ze leven, het verwerken van wat ze mogelijk al meegemaakt hebben. En meestal zoeken ze ‘zichzelf’. Ook hier werken we samen naar de essentie.

Systemisch werk/opstellingen

Een element in de coaching is systemisch werk, werken met opstellingen. Dit kunnen familieopstellingen zijn, teamopstellingen of een opstelling van bijvoorbeeld jouw rollen. Deze methodiek pas ik onder andere toe met stenen. Mijn verzameling (kiezel)stenen kan je helpen naar jouw antwoorden.

Ik begeleid je volgens deze stappen naar jouw pad:
1. ontdek de vraag onder je vraag
2. laat los wat je tegenhoudt
3. onderzoek hoe jouw pad eruit ziet
4. ontdek waar je pad naartoe kan leiden
5. integreer je pad in je leven en werk
6. zijn volgens de eenvoud van het leven
7. terug naar gelukkig ondernemen en werken

Ieders pad is anders, want iedere mens in uniek. Ik volg het pad dat voor jou ligt

Reacties

Hieronder een aantal reacties, die ik van cliënten mocht ontvangen. Vanwege de privacy is ervoor gekozen geen namen te vermelden.

“Annechiens coaching is verfrissend en verrassend. Verfrissend omdat haar “Pad naar je passie” een helder doel heeft; je passie en talenten (terug)vinden. Verrassend vanwege haar unieke aanpak, naast een beproefde methodiek zet zij namelijk ook haar intuïtie en levenservaring in. Dat is een krachtige combinatie, het coachingsproces gaat snel de diepte in. En dat is fijn! Mopperen over zaken die niet goed gaan in je leven, het bij een ander neerleggen, jezelf voor de gek houden, dat is er niet bij bij Annechien. Onder haar begeleiding ga je actief aan de slag, soms is dat confronterend, soms verhelderend, soms intens, maar altijd essentieel!”

 “Ik heb Annechien leren kennen als een betrokken en scherpe coach. Ze heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar een nieuwe richting in mijn carrière. Daarbij is haar aanpak ‘pad naar je passie’ gericht op meer dan alleen je werk. En dat maakt haar aanpak zo compleet. Ze helpt je te kijken naar meer dan een leuke nieuwe baan. Het inzichtelijk maken van je diepste overtuigingen en waarden geeft veel handvatten om dat te vinden waar je echt gelukkig van wordt.”

“Annechien is een coach die op een persoonlijke, eigen wijze, fijne en respectvolle manier jou in je kracht zet. Ik vond de sessies met Annechien fijn en het heeft mij antwoorden op mijn vragen gegeven, waardoor ik mijn eigen proces kan volgen.”

Eind januari was ik een emotioneel wrak. “Mijn” coach, Annechien, bood hulp aan. Deze hulp heb in met m’n beide handjes aangenomen. Na enkele sessies al een hele verbetering! Hoe bestaat het… met zoveel opgekropt verdriet en “trauma’s”?! Dankzij mijn coach heb ik mijn ware “ik” ontdekt! Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik heb geleerd om duidelijke grenzen te stellen en deze ook aan te geven… om bepaalde stukken van het verleden achter me te laten en in mezelf te geloven. Ik kan veel beter van mijn leven genieten en zit weer lekker in mijn vel! Een burn-out, onverwerkte trauma’s, in de knoop met jezelf… Annechien weet vast wel een uitweg!! Een echte aanrader! Bedankt coach!!

Ik ben blij Annechien te hebben getroffen als coach. Ik had vraagstukken omtrent mijn werk. Ik heb haar ervaren als een zeer toegankelijk, authentiek, betrokken en oprecht geïnteresseerde vrouw. Ze is iemand die naast je gaat staan. Het voelde goed! Naast haar vakkundigheid is haar intuïtie sterk ontwikkeld en kom je niet zomaar weg met een snel antwoord. Haar vragen kunnen scherp zijn en geven je stof tot nadenken. Annechien heeft mij bruikbare tools meegegeven, waar ik tot op de dag van vandaag zowel privé als zakelijk voordeel uithaal. Annechien ik wil je bedanken, toeval bestaat niet!

“Annechien is heel scherp in gesprekken, ze voelt heel precies aan wat de kern is en waar het pijnpunt ligt. Dit liet ze me, door de juiste vragen te stellen, zelf ontdekken en dat vind ik zeer waardevol. Had ze het me direct verteld dan had ik het waarschijnlijk niet aangenomen.”

Heb je vragen, wil je meer informatie, of een afspraak maken, neem dan contact met me op via email of 06-28 77 24 31

Je kunt me ook vinden op: Coachingland

ONDERLIJN

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren