KABAAL Annechien en KirstenKabaal MARKETING-SUPPORT

Per 31/12/2015 is KABAAL Marketing – Support gestopt, na bijna 12 jaar van mooie samenwerking hebben we het afgerond.

Ooit begonnen als een praktisch ondersteunend marketingbureau, zijn we in die jaren gegroeid naar een bureau met eigenzinnig strategisch advies, op het gebied van marketing én ondernemerschap.

In al die jaren van groei en ontwikkeling hebben we onze eigen filosofie ontwikkeld: Marketinggericht Ondernemen!

Dit is een model dat ondernemers inspireert, motiveert en leert hun bedrijf op eigen wijze neer te zetten, keuzes te maken en succesvol te ondernemen. Deze filosofie en kennis gaat niet verloren met het beëindigen van KABAAL, we nemen het mee in onze eigen bedrijven, waar ieder van ons op haar eigen manier invulling aan geeft.

Voor meer informatie of een workshop op maat kun je contact opnemen met een van ons.

We danken al onze klanten en partners voor het vertrouwen, samenwerking en de inspiratie.

Wij kijken terug op 12 bijzondere en mooie jaren en kijken vooruit op onze nieuw ingeslagen wegen, ieder in ons eigen bedrijf.

 

Met hartelijke groeten,

Annechien Broekmeijer en Kirsten van Loon

EO_logoKOP2

Annechien Broekmeijer

Ik help jou om vanuit persoonlijk of zakelijk verdriet en beperkende overtuigingen te groeien naar succesvol ondernemen en werken als leider, omdat ik weet hoe bevrijdend het werkt contact te maken met je passie, deze te omarmen en te vertalen naar het werk zoals je dat werkelijk wilt doen.

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie, je eigenheid. Het is geen manier of kunstje. Het is een weg, waarbij je vanuit je essentie groeit en de beweging van het leven in je werk soepel gaat volgen. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Vind onder mijn begeleiding de ideale combinatie van jouw passie en talenten. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Gelukkig werken.

Op mijn eigen en onverwachte wijze, doorspekt met respect en integriteit, begeleid ik mensen, die worstelen met een gevoel van leegte, onduidelijkheid of frustratie, naar succesvol, passievol ondernemen, leiding geven en werken waarmee ieder voor zich een leven vol betekenis creëert.

Pad naar je passie

www.essentieelondernemen.nl

LR_038_webformaat

Contactgegevens
06-28 77 24 31
passie@essentieelondernemen.nl
Facebook / LinkedIn

InvizienUitstralen logo klein


Kirsten van Loon

In mijn bedrijf bied ik plek aan (levens)ondernemers om te ontdekken, te klankborden, te ontwikkelen. Om te (leren) luisteren naar je hart en dat te vertalen naar de praktijk en actie.

Jezelf ontwikkelen is een proces, stap voor stap ontdek je wie je bent, waar je naar verlangt en wat je hierin tegenhoudt ~ Invizien ~. Om vervolgens dat herontdekte stukje van jezelf neer te zetten in je leven ~ Uitstralen ~. Dit is een continu proces, elke keer ga je een stapje verder, kom je een stukje dieper bij je kern.

Onderzoek, ontdek en doe!
Door tijd te nemen, aan te kijken wat er is en er actief mee aan de slag te gaan kom je verder. Dat is dan ook mijn manier van werken. Ik nodig je uit actief te onderzoeken, te ontdekken en te doen. In contact met anderen, in verschillende activiteiten ervaren en in beweging zijn.

~ Straal uit, wie jij bent! ~

www.invizien-uitstralen.nu

Kirsten van Loon

Contactgegevens
06-54335958
kirsten@invizien-uitstralen.nu
Facebook / LinkedIn