Ondernemer

Wat wil je over me weten? Wat moet je over mij weten? Mijn cv? Leuk en interessant, maar voor hier niet relevant. Daarvoor kun je op mijn LinkedIn profiel kijken.

Inmiddels 10 jaar ben ik ondernemer, een manier van leven en werken die veel vrijheid geeft, ruimte en flexibiliteit, maar natuurlijk ook onzekerheid. Er is niemand die zegt wat je moet doen of wanneer. Die verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jezelf. Ondernemen is voor mij niet alleen een manier van werken, maar ook een manier van leven.

Ontwikkeling

In je leven, in je werk, ontwikkel je je continu. Je maakt van alles mee, je ontmoet verschillende mensen en je vindt een weg om daarmee om te gaan. Veel van ons hebben aangeleerd gekregen dat we moeten zorgen dat we aardig gevonden worden. Maar is dat de manier?

Met trainingen en coaching kwam ik erachter dat mensen heel vaak een masker opzetten of een kunstje gaan doen. Dit doen ze niet alleen in hoe ze met anderen omgaan, maar hun hele handelen is daarop gebaseerd. Jarenlang heb ik dat ook gedaan. Ze zijn niet zichzelf, toch zeker niet helemaal.

In de periode van ondernemen ben ik gaan ontdekken hoe makkelijk het is om iets te doen waarvan je bedacht hebt dat het goed is. Echter, heel vaak is de vraag of je dan ook doet wat je in je hebt en met de passie die je in je hebt.

Daarom zie ik het als mijn opdracht als ondernemer om mensen te begeleiden, te inspireren, uit te dagen, te boeien en te verleiden tot ondernemen of werken vanuit hun essentie. Datgene waar je heel blij èn succesvol van wordt. Ondernemers en managers op verwachte en onverwachte manieren te begeleiden naar succesvol ondernemerschap.

Ondernemen is persoonlijk. Het ondernemerschap en de persoonlijke ontwikkeling zijn als het ware een pad, voor een mens in zijn eigen beweging. Ondernemen bestaat ook in vele vormen, die ieder zelf kan kiezen. Daarom zal ik nooit tegen iemand zeggen hoe hij of zij het beste kan ondernemen, het is mijn streven om mensen uit te dagen en te begeleiden hun eigen echte weg hierin te vinden.

Passievol ondernemer

 

DSCF7748

“Van doen naar zijn”

ONDERLIJN
[/fusion_builder_column]