ZomerLab: Een laboratorium, daar is ruimte voor een onderzoek!

Welk onderzoek zal jou verrijken?
Wat wil jij onderzoeken?
Vind je het ook dat je altijd kunt leren?
Wil jij ontdekken wat nu van belang is voor jou?
Wel onderwerp spreekt jou aan?

De zomer is voor veel mensen een speciale periode, een periode van openheid (mede door het mooie weer) en reflectie. Dan is er ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Ik ben daar ook altijd wel voor in. Dé plek om nieuwe dingen te onderzoeken is een laboratorium. Daarom ga ik deze zomer een waar laboratorium vormen, een die veel voor jou kan opleveren.

Wil jij jouw eigen experiment uitvoeren? Graag bied ik je de gelegenheid om op een ontspannen en verrassende manier te onderzoeken, zaken te ontdekken en je zo te ontwikkelen, in mijn ZomerLab.

ZomerLab
Ik grijp de zomer graag aan om jou zomerse inspiratie te bieden: zomers leren in het ZomerLab. Het is een periode van onderzoek, ontdekking en ontwikkeling. In een laboratorium van thema’s en ideeën kies je jouw onderwerpen, ga je onderzoeken wat deze betekenen en welke ontwikkelingsstap jij hierin kunt zetten. Laat mij de ‘laborant’ zijn die dat proces helpt in gang te zetten en je hierin begeleidt.

Maak je klaar voor een succesvol najaar en de volgende stap in jouw ontwikkeling!

Waarom?
Waarom doe ik dit? Ikzelf merk dat ik in rustige periodes op zoek ga naar uitdaging. Naar wat mij kan helpen bij mijn ontwikkeling, mijn persoonlijke èn zakelijke ontwikkeling. Er is dan tijd om even uit het vaste dagelijkse ritme te gaan, afstand te nemen en me te voeden met nieuwe kennis of ervaring. Ik merk dat anderen dat ook hebben.

En ja dan ga ik het avontuur aan en dat doe ik dan toch op een manier die bij mij past en zoek ik de dynamiek van de afwisseling en verrassing op.

Onderzoek
ZomerLab van Essentieel Ondernemen is dus een uitnodiging tot onderzoek. Onderzoek deze zomer wat dit onderzoek betekent voor jou. Is het een OndernemersLab, een SeniorenLab of LeidersLab? Wat kun jij leren, welke stap kun je zetten, welke verdieping kun jij brengen in thema’s die voor jou belangrijk zijn?

Maak je klaar voor een succesvolle stap in de goede richting!

In kleine groepjes begeleid ik, in verschillende workshops met uiteenlopende thema’s, dit onderzoek als trainer, coach en (mede-)ondernemer.

Verrassende combinaties voor een onderzoekende geest
Om nieuwe dingen te kunnen leren is een onderzoekende geest van belang. Een geest waarbij je open, nieuwsgierig en onbevooroordeeld nieuwe informatie tot je neemt, onderzoekt en verwerkt. In het ZomerLab breng ik verschillende onderwerpen in als onderzoek. De ene keer is het een introductie in een training die ik aanbied, de andere keer is het een heel nieuw onderwerp, waar ik ook ga onderzoeken wat het voor de deelnemers inhoudt.

Klik hier voor alle thema’s

Voordelig 
Ook interessant is, aan hoe meer workshops je deelneemt, hoe goedkoper elke workshop voor je wordt! Bij de tweede workshop waar je je voor inschrijft krijg je al korting (op alles). Dus: veel voor weinig 😉

Gebruik jij deze zomer ook om te onderzoeken en jezelf te ontwikkelen?
Of kies je ervoor alles te doen zoals je altijd al deed.

Kom experimenteren in het ZomerLab. Kom onderzoeken, jezelf ontdekken, wat bij jou past en wat niet. Het aanbod is veelzijdig en out of the box.

Aangenaam
Misschien wil je mij wel leren kennen. Natuurlijk kan dat altijd bij een goede kop koffie, maar hoe leuk is het als je meteen een thema kunt aanpakken en andere mensen kunt ontmoeten!

Nog aangenamer, de prijzen zijn zomers laag, doe je mee met meer workshops, dan is de prijs voor alles waar je aan mee doet nog lager.

Maak gebruik van dit aantrekkelijke onderzoek, ZomerLab van Essentieel Ondernemen. Voor meer informatie klik hier of abonneer je op facebook.

Om je meteen in te schrijven, klik hier

Ik wens je een boeiende zomer!

ZomerLab Essentieel Ondernemen