Een laboratorium, daar is ruimte voor een experiment!
De zomer is voor veel mensen een rustige periode, dan is er ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. En ik ben wel toe aan een experiment, eentje die veel voor jou kan opleveren. Dus: Veel voor weinig 😉

Wil jij jouw eigen experiment uitvoeren? Graag bied ik je de gelegenheid om op een ontspannen en verrassende manier je te ontwikkelen en te leren, in mijn ZomerLab.

ZomerLab
ZomerlabDe zomer grijp ik daarom aan om jou zomerse inspiratie, zomers leren, het ZomerLab te bieden: een periode van onderzoek, ontdekking en ontwikkeling. In een laboratorium van thema’s en ideeën ga je onderzoeken wat deze betekenen en welke ontwikkelingsstap jij hierin kunt zetten. Laat mij de ‘scheikundige’ zijn die dat proces helpt in gang te zetten en je hierin begeleidt. Maak je daarmee klaar voor een succesvol najaar!

Waarom doe ik dit eigenlijk? Ikzelf merk dat ik in rustige periodes op zoek ga naar wat mij kan helpen bij mijn ontwikkeling, mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Er is dan tijd om even uit het vaste dagelijkse ritme te gaan en me te voeden met nieuwe kennis of ervaring.

Ik merk dat anderen dat ook hebben. Juist omdat ikzelf tijdens de zomer de tijd heb om deze ontwikkeling in te gaan, een ontwikkelingsstap in mijn bedrijf, is het idee geboren en heb ik het verder ontwikkeld. En ja, dat doe ik dan natuurlijk toch op een manier die bij mij past en zoek ik de dynamiek van de afwisseling en verrassing op.

ZomerLab van Essentieel Ondernemen is dus een uitnodiging tot onderzoek. Onderzoek deze zomer wat ze betekent voor jou. Wat kun je leren, welke stap kun je zetten, welke verdieping kun jij hierin brengen? Waar heb je behoefte aan, en wat werkt op welke manier? Hiermee maak je je klaar voor een succesvol najaar.
In kleine groepjes begeleid ik dit onderzoek als trainer, coach en (mede-)ondernemer.

Gebruik jij deze zomer om te onderzoeken en jezelf te ontwikkelen? Kom experimenteren in het ZomerLab. Kom jezelf ontdekken, wat past bij jou en wat niet. Ik wil je verschillende kanten laten proeven.

Het aanbod is veelzijdig en out of the box. In het ZomerLab breng ik verschillende onderwerpen in het onderzoek. De ene keer is het een introductie in een training die ik aanbied, de andere keer is het een nieuw onderwerp. Ook interessant is, aan hoe meer workshops je deelneemt, hoe goedkoper elke workshop voor je wordt! Dus: veel voor weinig 😉

We zijn van start
Afgelopen woensdag 8 juli is het ZomerLab van start gegaan met de workshop Stap in je ondernemerschap! Komende week zijn de workshops Maak kennis met Essentieel ondernemen en Ontkadering (i.s.m. kunstenaar Iwaz) gepland. Klik hier voor het hele ZomerLab aanbod

Aangenaam
Misschien wil je mij wel leren kennen. Natuurlijk kan dat altijd bij een goede kop koffie, maar hoe leuk is het als je meteen een thema kunt aanpakken en andere mensen kunt ontmoeten!

Nog aangenamer, de prijzen zijn zomers laag, doe je mee met meer workshops, dan is de prijs voor alles waar je aan mee doet nog lager.

Maak gebruik van dit aantrekkelijke experiment, ZomerLab van Essentieel Ondernemen. Voor meer informatie klik hier.
Om je meteen in te schrijven, klik hier

Ik wens je een interessante zomer!