Concept en missie

Essentieel Ondernemen is ontstaan vanuit mijn persoonlijke en maatschappelijke bewustwording. Ondernemen verandert, en moet ook meeveranderen met de mogelijkheden van de toekomst. We gaan op een andere manier werken en leven. Die overtuiging draag ik uit en daarmee wil ik mensen begeleiden en uitdagen, inspireren en confronteren. Ambitieus en persoonlijk. Noem het een concept, een idee, een visie… het is waar ik voor sta!

Concept

Essentieel Ondernemen… is werken en ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie. Vanuit een gevoel van eigenheid en helemaal van binnenuit. Het is geen manier, het is geen kunstje. Het is een staat van zijn, waarbij je je vanuit je essentie ontwikkelt en daarmee werkt en de beweging van het leven soepel volgt. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden, met de ideale combinatie van passie en talenten. Het geeft ruimte om succes èn geluk te ervaren.

Ik zie het leven als een pad dat je bewandelt. Waar leidt dat pad ons naartoe? Dat is voor iedereen verschillend en met een andere betekenis. Het is mijn missie om mensen uit te nodigen, te begeleiden en uit te dagen dat pad naar hun passie te laten lopen, zodat ze van daaruit hun leven en werk verder ontwikkelen. Wanneer je vanuit je essentie onderneemt, kun je de ideale balans tussen passie en zaken realiseren en ben je ook als ondernemer authentiek en onderscheidend. Dit is belangrijk voor jouw succes.

Missie

Pad naar je passie, op onverwachte wijze ondernemers begeleiden naar ambitieus en betekenisvol ondernemerschap

Als mens heb je verschillende rollen in het leven. Die van mij op dit moment zijn vrouw, ondernemer, moeder, echtgenote, marketeer, coach, trainer, inspirator, docent, bestuurder en toezichthouder. Een hele serie, maar elke rol is voor mij van betekenis en ik kan ze goed combineren. Bij elke rol ben ik steeds aan het bekijken welk pad me daarin naar mijn passie leidt, of ik nog dichter bij mijn essentie kan komen of …. wat ik kan of moet doen om er ook maar enigszins in de buurt te kunnen komen.

Het zijn periodes van onzekerheid of chaos die je aan het denken kunnen zetten. Wanneer je die kunt aangrijpen om er een zoektocht van te maken, dan ben je op je pad aan het wandelen, op weg naar de kern van waaruit jij kunt leven en werken. Waar sta jij op je pad naar jouw passie?

Met veel plezier begeleid ik:
– Mannen en vrouwen, ondernemers en leiders
– Mensen die vanuit hun essentie willen werken en leven
– Ambitieuze mensen
– Ouderen, senioren die vanuit hun leeftijd deels andere vragen hebben
– Mensen die meer diepgang in hun leven en werk willen brengen
– Mensen die de complexiteit van het ondernemen willen ervaren
– Iedereen die de mens in het bedrijf willen laten spreken

“Je hoeft niets te doen om jezelf te zijn. Iets anders dan jezelf te zijn, dat kost juist een hoop moeite.” Krishnamurti

ONDERLIJN

[CDATA[ (function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]

function(){ (i[r].q=i[r].q

[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-49635031-1’, ‘essentieelondernemen.nl’); ga(‘send’, ‘pageview’); // ]]>