Coaching naar de essentie

Wil je je bedrijf laten groeien? Of wil je op een andere manier werken? Zoek je een betere balans? Heb je moeite om keuzes te maken? Hoe wil je je persoonlijk en zakelijk ontwikkelen? Heb jij last van onzekerheid of angsten, uitstelgedrag, periodes van stress of en piekeren?

Vragen waar je als ondernemer of manager mee loopt. Je succes hangt onder andere af van je persoonlijke ontwikkeling.

065 Rainbow Bridge National MonumentFilosofie

Mijn filosofie is dat je als je aan het werk bent, je altijd jezelf meeneemt. Dit betekent dat je persoonlijke ervaringen, mogelijkheden en beperkingen bewust of onbewust bij je draagt en deze daarmee invloed hebben op je handelen, ook tijdens het werk. Levensthema’s hebben invloed op je werk. Veel mensen hebben het gevoel dat hun leven en werk niet lopen, zoals ze graag willen of hebben last van lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen je belemmeren, maar ook motiveren, het geeft immers een handvat om mee aan de slag te gaan.

Vaak zijn we ons er niet van bewust hoezeer we onzekerheid, angsten of gewoontes meenemen in ons werk. Waar komt bepaald gedrag vandaan, zoals uitstelgedrag, geen grip hebben op situaties, conflicten of altijd moe zijn, …
Thema’s die steeds weer terugkomen in werk of relaties, niet blij zijn met het leven dat ze leiden, grip kwijt, lichamelijke of psychische klachten. Maar ook trauma, rouw en verwerking zijn zeer bepalende factoren in het leven.

Kom weer in contact met wat je die van binnen voelt.

Voor wie

Als bedrijfskundig levenscoach begeleid ik je om inzicht te krijgen in je situatie en een verandering te realiseren.

– individueel voor ondernemers, persoonlijke ontwikkeling
– persoonlijke groei, inspiratie en expressie, na ingrijpende gebeurtenissen
– professionalisering als ondernemer, manager of van een team
– de ideale combinatie vinden tussen je passie en je talenten, voor ondernemers en high potentials
– business/executive coaching
– zakelijk partners, onderlinge samenwerking
– karakterspecialist en gelaatkunde

Ook als ondernemerscoach begeleid ik je daarnaast ook met de ontwikkeling van je bedrijf. De aspecten van ondernemen en van bedrijfsvoering nemen we onder de loep. Hierbij vind ik het belangrijk om de ondernemer en manager als persoon zijn of haar rol hierin passend in te nemen.

Wat

  • Systemisch werk (individueel en in groepen), organisatieopstellingen
  • IEMT – Practitioner
  • Innerlijke Criticus
  • Voice Dialogue

Lees hier mijn blog invloed van coaching

Ik wil je helpen je passie te (her)ontdekken en daarmee je leven en je werk te verrijken en makkelijker te laten lopen.

“Annechien Broekmeijer weet je te raken. Ze neemt je mee aan haar hand en begeleid je door jouw proces heen. Wil je echt de diepte in gaan dan moet je zeker bij haar zijn. Ze heeft mij zoveel gegeven en geholpen. Ik ben haar heel erg dankbaar voor haar wijze lessen en haar manier van werken. Annechien Broekmeijer je bent een topper in wat je doet en ik kan je dan ook van harte aanbevelen aan anderen.” Janine Mol, ondernemer

“Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid” Aristoteles

ONDERLIJN

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren