Inspiratiesessie

Het gebeurt bij iedereen wel eens. Je hebt plannen, maar weet niet hoe je moet beginnen met de uitvoering. Je hebt een idee nodig. Je bent op zoek naar inspiratie. We laten ons beperken door onze kennis, door beperkingen of te snel in de uitvoering van een idee schieten.

184 Yellowstone National ParkSoms heb je even een zetje of een ingang nodig om jouw inspiratie weer op gang te brengen, om processen weer te laten stromen.

Vanuit mijn creativiteit en abstracte denkvermogen kan ik me snel inleven in een situatie en deze vanuit verschillende kanten en niveaus belichten. Juist zonder me te laten beperken door de kennis die jij al bezit. Een inspiratiesessie is de opening.

Tijdens een inspiratiesessie belichten we de situatie van alle kanten, stel ik veel vragen, gaan we op zoek naar bronnen… Ik heb verschillende methodieken om de inspiratie te laten ontstaan, om als het ware het idee te laten stromen. Ieders passie en talenten komen hierbij om de hoek kijken.

In een dag of dagdeel zetten we de stap die je nodig hebt om vooruit te kunnen. Ambitie is de mogelijkheid iets te veranderen.

Dit kan individueel met jou als ondernemer of manager, maar ook voor teams, verenigingen of andere groepen mensen.

Heb je vragen, wil je meer informatie, of een afspraak maken, neem dan contact met me op via email of 06-28 77 24 31

“Wie de massa volgt, komt niet verder dan de massa. Wie zijn eigen weg volgt, komt op plaatsen waar nog nooit iemand is geweest.” Albert Einstein

ONDERLIJN

Bewaren