Avontuur in Parijs: gebruik het avontuur om thuis te komen

Veel mensen dromen over het beleven van avonturen. Maar wanneer kiezen we daar echt voor, wanneer heb je het lef om het avontuur ook op te zoeken?

Durf jij het avontuur op te zoeken?

Avontuur coaching in ParijsHet avontuur heeft altijd iets onbekends in zich. Anders zou het natuurlijk geen avontuur zijn. Dat maakt het spannend, dat onbekende opzoeken. Je weet niet waar je terecht komt, wat er gaat gebeuren. Maar we weten wel dat, als we het eenmaal doen, het vaak ontzettend leuk is en ons mooie nieuwe ervaringen biedt.

Ik ga het doen! Ik ga op avontuur, ik ga naar Parijs.

Parijs is een stad waar ik me thuis voel. Ik heb er nooit gewoond en ben er alleen als toerist of op visite geweest. Als ik er loop, dan loop ik met een brede glimlach en wil ik op ontdekking. Daarom ga ik het combineren: het avontuur van een paar weken naar die mooie stad, en daar nog werken ook.

Met enige regelmaat ‘woon’ ik een paar weken in Parijs. Daar ga ik coachen. Sterker nog, ik laat die prachtige wereldstad mij hierbij helpen.

Beleef een intens avontuur

We wandelen langs de highlights (èn nog te ontdekken plekjes) van de stad, waar we ze laten dienen als inspiratie en als spiegel. Welke betekenis heeft elke plek voor jou als mens en als professional? Beleef met mij de bekende dynamiek èn het onverwachte van de stad, die we midden in Parijs opzoeken.

Kom thuis, bij wie jij bent en waar jij voor gaatAvontuur coach in Parijs Notre Dame

Essentieel Ondernemen staat voor vrijheid en eigenheid. Door deze te onderzoeken en ontdekken zul je na deze boeiende dag ervaren dat je thuis komt, bij jezelf. Je hebt helder waar je voor staat en vooral ook voor gaat

Wil jij ook jouw avontuur beleven in die dynamische wereldstad?
Ga je met mij mee en laat je je een dag leiden door de stad en er als mens, ondernemer en manager wijzer en een grote ervaring rijker weer vertrekken?

Wie gaan er mee?

Ondernemers: ben je ondernemer, overweeg je te starten, heb je een bedrijf? Loop je ergens tegenaan
Managers: waar loop je als manager en als mens tegenaan? Wat is jouw rol in de organisatie?
Stellen/compagnons: samen in het leven, samen in de onderneming, een bijzondere extra dynamiek
Nederlanders in Parijs: even voet aan de grond, in het Nederlands een spiegel, per dagdeel

Dit avontuur houdt in:

Eén dag exclusief met mij, in Parijs
Voorgesprek over wat jij wilt onderzoeken
Inclusief intensieve coaching, lunch, drinken en metro
Prijs: € 750 excl BTW (1 persoon), € 990 excl (2 personen)
Exclusief reiskosten en eventuele overnachting (ik kan je hier tips in geven)

Ja, ik ga met je mee op avontuur in Parijs (klik hier)