Diep leiderschap voor mannen

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan is er een subsidiemogelijkheid tot Eur 2000 (incl BTW). Met plezier deel ik hier meer over!

Jaarprogramma Diep Leiderschap voor mannen
Mannen worden teveel geleid door hun mind!

In dit programma staat jouw Diep Leiderschap centraal. Dit is de beste manier om je compleet vrij te voelen en voluit te kunnen gaan in iedere context van je leven.

Je dient immers niemand door je eigen wijsheid niet te laten stralen

Loop je op dit moment tegen je onzekerheid of je eigen gecreëerde plafond aan? Krijg je jezelf nog niet optimaal in beweging, en ben je nog niet (helemaal) bewust van de werkelijke weg die je te gaan hebt? Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

Je ervaart onrust, werkt niet vanuit je kunnen en bent constant te druk in je hoofd. Je zit voor je gevoel niet op het niveau waar je hoort te zitten en doet te veel wat anderen van jou verwachten of opleggen. Je innerlijke stem roept maar je vindt het nog lastig om naar te luisteren. Ook jij wilt bijdragen aan verzachting van de wereld.

Je wilt duurzaam werken, je wilt vanuit jouw innerlijke autonomie werken èn je gaat niet meer puur voor maximale winst of het hoogste inkomen, maar wèl voor maximale impact. Je zoekt de ideale samenkomst van feminien en masculien, zodat jij ten volle kunt leven en werken, zoveel mogelijk triggervrij. Je wilt jouw rol in groepen innemen, zoals bij je past.

Helemaal jezelf zijn, ook in de groep!

Dit exclusieve jaarprogramma is voor jou als je je in een van deze punten herkent:

  • Jij wilt stoppen met ego en geld-gedreven leven en in jouw grenzeloze mogelijkheden stappen, waardoor je vrijkomt van angst en boosheid en je vrij voelt als mens.
  • Je zoekt systemische leiderschapsinterventies, waardoor je werkelijk in beweging komt.
  • Je weet dat het kan het onmogelijke mogelijk te maken en goede resultaten te creëren.
  • Je wilt voluit gaan door triggervrij te leven
  • Je wilt je leiderschap ook vanuit een filosofische kant bekijken
  • Je wilt op verhaal komen en dat verhaal inzetten voor jouw ontwikkeling en succes

Er is geen ander leiderschapsprogramma voor mannen waar coaching, spiritualiteit en feminien/masculien leiderschap samen komen. We werken op het gebied van systemen, individuele coaching, organisatiepsychologie en groepsdynamica, en met storytelling en persoonlijk (ver)werken. In mijn begeleiding heb ik aandacht voor jouw eigen proces, zodat jij echt voluit kunt gaan, ook in de groep.

Ik laat alleen enthousiaste professionals en high potentials toe die durven diep te duiken en voluit willen gaan. Mensen die bereid zijn hun triggers te ontdekken en onderzoeken.

Maak een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking met mij.

06-28772431 I info@essentieelondernemen.nl I https://my.timetrade.com/book/S8T3J