Over Annechien

Annechien Broekmeijer
Ik, Annechien Broekmeijer, ben bedrijfskundig levenscoach, ondernemerscoach, intuïtief, trainer en schrijver, en ik combineer dit met succesvol en zakelijk denken. Ambitieus en persoonlijk, gecompliceerd en uitdagend.

Ik vind mijn passie in het inspireren van mensen om verder te komen, de groei te ervaren, die ik ervaar, en de diepte aan te durven gaan, te zien en op alle niveaus zakelijk en persoonlijk te doorleven. Ieder heeft de kans om te leven en werken vanuit zijn of haar unieke en intrinsieke motivatie!

Vanuit het omarmen van de complexiteit van de mens kunnen we onze optimale ontwikkeling creëren. Dat is waar ik mensen toe wil uitnodigen en uitdagen. Dit doe ik op mijn eigen manier, op basis van vrijheid, vertrouwen, (com)passie, ontwikkeling, persoonlijkheid en ambitie.

Ontdekken

Dit alles heb ik ontdekt, ik heb mezelf herontdekt. Ik heb het nodige meegemaakt in mijn leven, ook mijn rugzak was aardig gevuld. Door veel processen heb ik ook veel verwerkt en blijf ik bezig mezelf te ontwikkelen en vanuit mijn essentie te leven en werken. Ik kreeg altijd te horen dat ik zo sterk was, en dat klopt. Maar dat was een harnas dat ik om me heen gebouwd had. Inmiddels heb ik dat harnas afgelegd en achter me gelaten en ben ik blij te kunnen zeggen dat ik nu mijn kracht en uitstraling uit mijn kwetsbaarheid haal. Passie en compassie in één.

Op dit moment staan de woorden ambitie en impact centraal in mijn praktijk. Dat betekent dat wat ik doe niet alleen voor mezelf is, maar dit ook impact mag hebben en dus betekenis heeft voor de wereld, maatschappelijke betekenis. Anders gezegd wil ik niet alleen een idealist zijn. maar dit ook omzetten in betekenis voor anderen. Ik breng de unieke combinatie samen als bedrijfskundig levenscoach.

Ik werk met verschillende methodieken. Een ervan is IEMT, waarin ik Advanced Practitioner ben, mijn internationaal profiel vind je hier.

“Ik ervaar mijn succes en ben gelukkig en dat is wat ik voor anderen ook mogelijk wil maken”

Bewaren

Verhalen

Ik hou me in mijn werk bezig met verhalen, met levensverhalen, verhalen van mensen en van bedrijven. De verhalen intrigeren mij en ik begeleid ieder graag om dit verhaal een nieuw hoofdstuk te geven, dan wel om het verhaal op een pakkende manier te vertellen.

Daarom heb ik ook het e-book Storytelling voor professionals geschreven. Hierin omschrijf ik hoe mensen en organisaties hun verhalen succesvol in kunnen zetten voor hun eigen presentatie en marketing of personal branding.

Nevenfuncties

Vanwege mijn kennis, ervaring en interesse ben ik inmiddels 10 jaar geleden met het werk als Toezichthouder. Op dit moment ben ik lid Raad van Toezicht bij Erfgoed Zeeland en lid Raad van Commissarissen bij Mourik B.V.

Bewaren