Wanneer:
5 april 2018 @ 10:00 – 17:00
2018-04-05T10:00:00+02:00
2018-04-05T17:00:00+02:00
Waar:
Gankelhoeve
Gankelweg 1
4698 PC Oud-Vossemeer
Nederland
Kosten:
Eur 295 ex BTW
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

Training Marketinggericht Ondernemen
Als ondernemer weet je dat marketing een belangrijk aspect van je bedrijf is. Het is een waardevol instrument om jezelf en je bedrijf te laten zien, je product of dienst aan te bieden en helder te krijgen welke doelgroepen jij wilt aanspreken. Daarmee haal je de klanten binnen die bij jou passen.

Marketing heeft alleen vaak een lading in zich. Mensen ervaren het als een ‘kunstje’ om te product of dienst aan de man te brengen. Vaak is het ook zo. Vanuit mijn visie van Essentieel Ondernemen laat ik zien dat het ook anders kan!

Marketing als waardevol instrument in je bedrijf vraagt om een andere invulling. Hiervoor is de stap naar ‘waar jij werkelijk voor staat’ van groot belang. Vanuit je persoonlijke en zakelijke idealen èn een gezonde dosis realisme kun je marketing ontwikkelen die je vervolgens moeiteloos kunt ontwikkelen, toepassen en implementeren. Dé manier om met jouw ambitie jouw gewenste succes te halen.

Samen met mijn vroegere compagnon in een ander bedrijf heb ik het model Marketinggericht Ondernemen ontwikkeld. Dit model laat een methode zien, die het jou mogelijk maakt om op een eigen, integere wijze je persoonlijke marketing te ontdekken, vorm te geven en neer te zetten.

Om dit moment volledig te leren kennen en direct toe te kunnen passen op de vorming van jouw marketing heb ik een praktische training hiervoor ontwikkeld. Aan het einde van de training heb jij helder hoe de basis van jouw marketing eruit ziet. Het voordeel is dat je niet meer je best hoeft te gaan doen om het voldoende uniek te maken. Jouw eigenheid zorgt hier bij voorbaat al voor!