Essentieel Ondernemen – 3-daagse training

“Excelleren in je eigen ambitie”

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit je intrinsieke motivatie, vanuit een gevoel van eigenheid en vanuit je ambitie. Het is geen kunstje. Het is een manier van zijn, waarbij je je vanuit je essentie ontwikkelt en de beweging van het leven soepel volgt. Hiermee (her)ontdek je je eigen ambitie. Die ambitie komt vanuit je essentie en nergens anders vandaan.

Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Onderneem vanuit die essentie en er ontstaat een nieuwe wereld vol mogelijkheden!

Onderneem jij volledig vanuit jouw passie?
Is intuïtie jouw basis in je werk of je onderneming?
Vertel jij het verhaal dat werkelijk bij jou past?
Wil jij werkelijk excelleren in je ambitie?
Hoe krijg en houd je focus op je plannen?

De training Essentieel ondernemen draagt vele aspecten in zich. Jouw ondernemen is van essentieel belang voor de maatschappij. Door op deze manier te ondernemen, trek je aan wat jij nodig hebt en biedt je aan wat jouw klanten nodig hebben. Het gaat om ondernemen vanuit je passie en compassie, je essentie en je ambitie. Je intuïtie leidt je altijd naar je missie. Het is daarom belangrijk intuïtieve signalen op te pakken en er iets mee te doen. Van daaruit geef je jezelf de gelegenheid te excelleren  in jouw mogelijkheden.

Dit alles doen we aan de hand van de 6 pijlers van Essentieel Ondernemen.

Doel

Het doel van de training is om jou de kracht en focus in handen te geven om op eigen benen succesvol en passievol te ondernemen. Jij herkent jouw ambitie, je waarden en kernkwaliteiten en kunt met een heldere persoonlijke missie een essentiële verandering verwezenlijken. Dan kun je excelleren en heb je succes!

In deze training besteden we aandacht aan waarin je jezelf tegenhoudt en zeker ook wat jij wilt en nodig hebt als ondernemer. We wisselen oefeningen en theorie met elkaar af, je kennis wordt verdiept en je ervaring vergroot, gericht op jouw werk en leven. Door alle kanten te belichten, gaan we op ontdekking naar wat jou bezig houdt en tegenhoudt, om vervolgens oplossingsgericht te werken met jouw passie en kwaliteiten, zodat jij succesvol kunt ondernemen in elk aspect van je werk en leven.

“De training Essentieel ondernemen is een verrassende combinatie tussen de groei van je talenten, je ambitie en bewustzijnsontwikkeling”

Ik begeleid je naar jouw eigen manier van ondernemen, die er werkelijk toe doet en succesvol is, vanuit compassie naar jezelf en anderen. Na deze training werk je moeiteloos en met plezier en trek je mensen en situaties aan, die bij jou passen. Jij weet hoe je kunt excelleren en wat jou en je bedrijf onderscheidt van anderen. Dit is de basis van essentieel ondernemen.

In de training maak ik gebruik van organisatieontwikkelingstheorie, ondernemersvaardigheden, intuïtieve marketing, ademoefeningen, bewustwordingsoefeningen, personal branding en systemisch werk. Manieren die je ondersteunen om je ondernemerschap werkelijk aan te gaan!

Je doet dat wat nodig is om succesvol te zijn dat haal je allemaal uit jezelf!

Voor wie

De training is bedoeld voor zelfstandig ondernemers, directeuren en managers. Voor iedereen die met meer passie wil werken en moeiteloos, gefocust en succesvol wil ondernemen. Iedereen die zijn bewustzijn wil ontwikkelen en ervoor kiest dit te leven en zo te werken.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Annechien Broekmeijer.

Annechien Broekmeijer: ik begeleid ondernemers vanuit mijn ondernemerservaring en bedrijfskundige achtergrond. Dit combineer ik met mijn ervaring als marketeer, docent en interim-manager. Natuurlijk speelt ook mijn eigen ontwikkeling als mens en ondernemer mee. Daarnaast heb ik workshops en trainingen gevolgd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en opleiding tot levenscoach. Mijn kracht en inspiratie haal ik uit mijn kwetsbaarheid. Ik help je bewust te worden hoe het ondernemerschap voor jou werkt en hoe je jouw waarden en drijfveren kunt vertalen naar je bedrijf. Door op verschillende abstractieniveaus en met uiteenlopende methodieken jouw situatie te benaderen, kun je steeds passievoller en krachtiger ondernemen. Pad naar je passie.

Als trainer past het niet boven de groep te staan, als een zender. Misschien sta je er wel onder, ik leer immers minstens zoveel als de deelnemers, maar is dat ook de gepaste positie om de groep te dragen.

Training

De eerstvolgende keer is maandag 15 mei, dinsdag 16 mei en maandag 22 mei 2017.
Het is ook mogelijk deze training individueel te volgen, neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Heb je interesse, vragen of wil je je direct inschrijven? Neem gerust contact op via 06-28 77 24 31 of stuur me een email.

Prijs

3-daagse training € 895 ex BTW BOEK NU en betaal € 695 (geldig tot 17 april)
Prijs is incl. koffie/thee/water, 3x lunch, 1x diner en extra versnaperingen. Excl. overnachting en extra consumpties.

Inschrijven

Download: inschrijfformulier training Essentieel Ondernemen

Reacties

“In 2015 heb ik de training essentieel ondernemen bij Annechien gevolgd.
Het resulteerde voor mij in een totaal nieuwe kijk op het ondernemerschap en mijn bedrijf. De zes pijlers van het essentieel ondernemen geven mij houvast om mij als mens, professional maar vooral als ondernemer verder te ontwikkelen.
Annechien weet via haar methode en betrokkenheid het maximale uit iedere deelnemer te halen en duidelijkheid te krijgen waar zaken in het ondernemerschap verbeterd kunnen worden. Aan het einde van de training ben ik naar huis gegaan met een goed gevoel en met voldoende bagage om mij als ondernemer verder te ontwikkelen. Hiervoor zal ik nog wel enige ondersteuning en sturing nodig blijven hebben de komende periode zodat dit niet versloft in de hectiek van alle dag.” Diederik van den Bouwhuijsen – Buro Bouwhuijsen BV

“Annechien weet een sfeer te creëren waarin je snel op je gemak bent. Je durft je daardoor kwetsbaar op te stellen en dat zorgt er voor dat je tot de kern komt, ofwel essentie. Na de training weet je waarmee je aan de slag moet en vooral in welke richting je je als ondernemer moet bewegen. Het was prettig om met mede-ondernemers een training te volgen. Ondanks dat we in verschillende branches werkzaam zijn stoeien we toch voor een groot deel met dezelfde onderwerpen.” Kyra Bijlstra – Hotel KOM en HR professional

“De training heeft me veel innerlijke inzichten gegeven als persoon en als ondernemer. Het is erg fijn om mijn missie te hebben gevonden. Mijn missie is: Ik laat mensen verbinden met zichzelf.”

“In een goed verzorgde omgeving werd mijn innerlijk onder de loep gelegd. Niets ontsnapte aan de aandacht van de trainers. Een veilige sfeer werd gecreëerd en met mijn eigen verantwoordelijkheid ingevuld. Gevoelens zoals in de ‘echte wereld’ werden opgeroepen en de aandacht kon daar volledig naartoe. Na een dag van ‘afbraak’ van schildjes en blootleggen van gevoelige plekken, volgde een dag van ‘opbouw’. Innerlijke kracht en kernkwaliteiten werden gemobiliseerd om te komen tot je visie en missie. De nazorg is helemaal top en met de intervisie die volgt kan ik verder op de ingeslagen weg.”

“Deze training voelt als thuiskomen. De leerprocessen gaan op hart- en gevoelsniveau in plaats van de normale cognitieve trainingen, hierdoor werden ze me helemaal eigen. Mijn hoofd en hart kwamen weer samen, met mijn hart is het ondernemen destijds begonnen!”

ONDERLIJN

[CDATA[ (function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]

function(){ (i[r].q=i[r].q

[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-49635031-1’, ‘essentieelondernemen.nl’); ga(‘send’, ‘pageview’); // ]]>

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren