2-daagse workshop (h)erken je ambitie

“Heb het lef om jezelf uit te dagen te zijn wie je bent”

Behoudendheid en voorzichtigheid zijn twee waarden waar veel mensen sterk in geoefend zijn. Wie kent niet het motto ‘Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’?

Dit gedrag kan ons beschermen, maar het kan daardoor ook een vorm van overleven worden, om niet teveel risico’s te lopen. We denken zo meer rust, tevredenheid of energie te vinden door veel uit te sluiten. Maar de vraag is of dit ook bij jou past…

Mensen hebben ambitie, groot of klein. Wanneer over ambitie gesproken wordt, is de algemene teneur dat het om de grootste zakelijke carrière gaat. Maar dat is helemaal niet nodig. Jouw ambitie kun je vinden in wie je in essentie bent, met alle mogelijkheden, talenten en eigenschappen en vervolgens heb je de uitnodiging deze neer te zetten zoals dit bij jou past.

Ieders ambitie is heel persoonlijk en zo kan het een basis en toegevoegde waarde zijn voor je leven en werk, of dit nu in loondienst is of als ondernemer. Er is echter wel durf nodig om je ambitie te willen ontdekken en leven.

Het doel van deze workshop is de opening naar je eigen ambitie te ontdekken, te herkennen en daarmee het leven en werk in te vullen, zodat je jouw ambitie kunt realiseren.

Je leert in deze cursus hoe je je ambitie voor je leven kunt ontdekken en wat dit voor jou betekent. Welke aspecten horen hierbij en wat betekenen deze voor jou. Hoe breng je je passie in praktijk. Welke symbolen staan hierin voor jou centraal. Je leert werkelijk te gaan staan voor je eigen visie, als mens en als werkende.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die niet langer vanuit beperkingen of terughoudendheid wil leven en werken.

Wil je je ontwikkelen met al jouw mogelijkheden? Wil je niet leven vanuit de overtuiging van ‘normaal doen’? Wil je het lef hebben jezelf uit te dagen te zijn wie je bent?

Heb je de training ‘(H)erken je ambitie in leven en werk’ gedaan, dan heb je helder wat jouw persoonlijke en unieke ambitie voor jou kan toevoegen, weet je welke betekenis jij hieraan geeft en heb je een stevige basis om jouw praktijk neer te zetten en te ontwikkelen.

Datum

De eerstvolgende keer dat ik deze workshop geef, kun je vinden in de agenda.
Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact op via 06-28 77 24 31 of stuur me een email.

Prijs

Workshop € 225 incl. BTW
Prijs is incl. syllabus, koffie/thee/water.

Inschrijven

Deze 2-daagse workshop geef ik via Open Fields Opleidingen.
Je kunt je rechtstreeks bij hun inschrijven of stuur me een mail: info@essentieelondernemen.nl

Download folder (H)erken je ambitie

Essentieel Ondernemen