Wanneer:
28 juni 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-06-28T09:30:00+02:00
2016-06-28T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

Ben je nieuwsgierig naar wat meer vrouwelijke energie in je bedrijf doet?
Veel vrouwen hebben in de maatschappij waarin we nu leven het gevoel dat ze ‘hun mannetje moeten staan’. Ze moeten sterk zijn, hun mannelijke kant laten zien en extra hard werken om zich te bewijzen. Anders lopen ze ‘achter’. Is dat ook nodig? Is dat wat jij wilt, als ondernemer en als vrouw?

Aan de andere kant is er vaak het beeld dat wanneer een vrouw ondernemer is dit een excuus is om de tijd te vullen als bijvoorbeeld kinderen naar school zijn of ‘toch maar iets te doen heeft’. Ook al is dit zo ontstaan, dat betekent niet dat je onder dat excuus of oordeel hoeft te blijven werken.

Vrouw zijn wordt ook vaak bijna als excuus gebruikt, of een vrouw stelt zich zelfs zwak op. Dat is niet nodig!

Zet daarom je vrouwelijke essentie in voor meer passie en succes in je werk
Vrouwelijkheid betekent de zachte kracht, charme en uitstralen van je passie, alles op een manier die zakelijk past. De eigenheid van elke vrouw en wat zij te brengen heeft. Net als mannen dat hebben.

Werken vanuit vrouwelijkheid betekent dat je jezelf toestaat die vrouwelijkheid te voelen, ook in je werk en uit die ‘kwetsbaarheid’ je kracht haalt.

In deze workshop besteden we aandacht aan wat ondernemerschap en werk en het vrouw zijn voor je betekent, wat het kan betekenen. Vrouwelijk ondernemen, ondernemen als vrouw.
Je gaat onderzoeken hoe jij je ondernemerschap vanuit je vrouwelijkheid kunt leven en kunt inzetten.
Je zult ervaren dat je je meer op je gemak voelt, je het vrouw zijn op een positieve manier inzet.

Voor wie
Vrouwen die meer vanuit hun eigen vrouwelijkheid willen werken, zichzelf niet langer anders voor willen doen. Vrouwelijke ondernemers die niet als excuus-onderneemster willen werken of gezien worden. Vrouwen die niet dankzij of ondanks hun geslacht zich een houding geven, maar puur willen uitstralen wie ze zijn.

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!