Wanneer:
14 juli 2016 @ 09:30 – 12:00
2016-07-14T09:30:00+02:00
2016-07-14T12:00:00+02:00
Waar:
Essentieel Ondernemen
Kruisakkers
4613 Bergen op Zoom
Nederland
Kosten:
€ 80 excl BTW (excl. stapelkorting)
Contact:
Annechien Broekmeijer
06-28772431

Een open gesprek over de zin en onzin van Essentieel Ondernemen

Essentieel Ondernemen is werken en ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie, je eigenheid. Het is geen manier of kunstje. Het is een weg, waarbij je vanuit je essentie groeit en de beweging van het leven in je werk soepel gaat volgen. Ieders essentie is sprekend, passievol en eigen. Vind onder mijn begeleiding de ideale combinatie van jouw passie en talenten. Onderneem vanuit die essentie en er ontwaakt een nieuwe wereld vol mogelijkheden! Gelukkig werken.

Dit is het uitgangspunt van een filosofisch gesprek. Een gesprek over dit onderwerp, met alle aspecten die daarbij in beeld komen. Het ene moment is het heel concreet, het andere moment duiken we de abstractie in.

De betekenis van een gesprek. Ik help mensen om vanuit het verwerken van persoonlijk verdriet en beperkende overtuigingen succesvol te ondernemen en werken, omdat ik weet hoe bevrijdend het werkt je eigen passie te omarmen en te vertalen naar het werk zoals je dat werkelijk wilt doen.

Essentieel ondernemen draagt nu eenmaal vele aspecten in zich. Laten we deze eens onderzoeken. Jouw ondernemen is van essentieel belang voor de maatschappij. Door op deze manier te ondernemen, trek je aan wat jij nodig hebt en biedt je aan wat jouw klanten nodig hebben. Het gaat om ondernemen vanuit je passie, je essentie. Je intuïtie leidt je altijd naar je missie. Het is daarom belangrijk intuïtieve signalen op te pakken en er iets mee te doen.

Tijdens deze bijeenkomst deel ik mijn visie en wil ik met jou hierover filosoferen. Wat betekent dit voor jou, wat doet het met jou. Waarmee kan ik je inspireren. Wees een onderdeel van een boeiend en filosofisch gesprek.

Voor wie
Deze sessie is voor iedereen die een (zelf)onderzoek wil doen naar de betekenis van werk en leven en naar hoe je dit kunt invullen passend bij wie jij werkelijk bent. Ondernemers, managers, medewerkers, onderzoekers… en de filosofen onder ons natuurlijk ;-).

Download inschrijfformulier Zomerlab

Lees hier meer over het Zomerlab en de staffelkorting

Bergen op Zoom ligt tegen Zeeland aan, combineer je deelname aan de workshop met een (half) dagje strand of een inspirerend bezoek aan de historische binnenstad. De ideale zomercombinatie!